Wendy van den Brink

wendy@inthearena.nl | 06-20124555|

Een visie of plan omzetten naar concrete stappen vind ik het leukste om te doen

 

Tijdens mijn jeugd op de boerderij was er altijd wat te ontdekken of te ondernemen. Dit zoek ik in mijn dagelijkse leven ook op. Stilzitten heeft dan ook nooit in mijn woordenboek gestaan. Je zult mij dan ook geen dagen achter de computer vinden, want ik ben juist op zoek naar nieuwe kansen, nieuwe mensen en nieuwe omgevingen. Gelukkig is daar ook alle ruimte voor.

 

Elke dag mijn werk een stukje beter doen is waar ik voor ga. Ik werk dan ook graag in complexe en dynamische omgevingen en weet daar snel mijn weg te vinden en overzicht te creëren. Samen met anderen nieuwe processen of werkwijze implementeren en te gaan voor resultaat is wat ik het leukste vind om te doen. Dit is waarom ik werk bij InTheArena.

 

Ondernemerschap is met de paplepel ingegoten en daarom zoek ik altijd naar nieuwe uitdagingen. Familie, vrienden en collega’s typeren mij als gedreven, resultaatgericht en eerlijk. Mijn energie tijdens het werk neem ik mee naar huis, daar kokkerel ik graag voor familie en vrienden en sta iedere week op het volleybalveld om te ontladen.