Wendy

van den Brink

wendy@inthearena.nl | 06-20124555 |

Elke dag doe ik mijn werk een stukje beter

Tijdens mijn jeugd op de boerderij was er altijd wat te ontdekken of te ondernemen. Dit zoek ik nog steeds in mijn dagelijkse leven op. Stilzitten heeft dan ook nooit in mijn woordenboek gestaan, want ik ben op zoek naar nieuwe kansen, nieuwe mensen en nieuwe omgevingen. In het werk als consultant is daar alle ruimte voor. Elke dag mijn werk een stukje beter doen is waar ik voor ga. Ik werk het liefst in complexe en dynamische omgevingen en weet daar snel mijn weg te vinden en overzicht te creëren. Om samen met andere collega’s processen en werkwijze te verbeteren en te gaan voor resultaat vind ik het leukste om te doen.

Invoering GDPR zorgt dat bank voldoet aan nieuwe wetgeving
wendy-01

Ondernemerschap

Ondernemerschap is met de paplepel ingegoten en daarom zoek ik altijd naar nieuwe uitdagingen. Familie, vrienden en collega’s typeren mij als gedreven, resultaatgericht en eerlijk. Mijn energie tijdens het werk neem ik mee naar huis. Daar kokkerel ik graag voor familie en vrienden en sta ik iedere week op het volleybalveld om te ontladen.

En verder…

Wat is je favoriete quote?
Als je iets wilt wat je nooit hebt gehad, moet je iets doen wat je nooit hebt gedaan’. Ik hou van dromen en heb torenhoge ambities. Om het niet bij dromen te laten, moet ik dingen doen die spannend zijn. Soms lastig, maar als het lukt geeft het veel voldoening.

 

Op welk recept ben je het meest trots als keukenprinses?
Dit moet je natuurlijk vragen aan mijn gasten. Een recept, overigens gejat, waar de meeste vrienden blij van worden is toch wel de bao bun gevuld met pulled chicken. En wat kan ik er van genieten als mijn gasten aan het genieten zijn.