Tapashia Thakoersingh

Tapashia@inthearena.nl | 06-81319599 |

Meebouwen aan een organisatie zoals InTheArena past perfect bij mij

 

Ik kom uit een ondernemende familie en ben ook van jongs af aan betrokken bij de familie business. Ondernemen is iets wat echt in mij zit. Niet de typische salestijger, maar iemand die het belangrijk vindt om oprechte interesse te tonen in de medemens en vanuit dit punt elkaar te helpen. Meebouwen aan een organisatie zoals InTheArena past daarom perfect bij mij.

 

In mijn werk ga ik ervoor om een persoonlijke relatie met mensen op te bouwen en van hieruit toe te werken naar het gewenste resultaat. Ik heb oog voor de ander en vind het belangrijk dat voor mensen de juiste omstandigheden worden gecreëerd om hun werk succesvol te kunnen doen. Daar zet ik me voor in. Ook in mijn privé speelt dit een grote rol, naast consultant ben ik namelijk ook coach.

 

Ik ben iemand die houdt van aanpakken en doelgericht te werk gaan. Problemen oplossen en hands-on aan de slag gaan dat is iets wat in mij zit. Wat ik hiervoor nodig heb, is vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid, zodat ik mijn eigen aanpak kan bedenken. Dan werk ik op mijn best.