Max van den Top

Max@inthearena.nl | 06-515 00 333 |

Ik doe dingen graag anders en soms zelfs eigenwijs tegendraads

 

Ooit ben ik de studie International Business Management begonnen. Mijn doel: alle facetten binnen een organisatie leren kennen. Een afgeronde studie, 3 internationale stages en 2 jaar aan werkervaring verder, heb ik veel organisaties van binnen mogen zien en helpen.

 

Uiteindelijk hebben alle organisaties één gemeenschappelijke factor: er werken mensen. Ik ben het als sport gaan zien om de omgangsnormen van deze mensen te ontdekken, zodat ik ze kan beïnvloeden en veranderen waar nodig. Bij InTheArena doe ik dit fulltime.

 

Ik doe dingen graag anders en soms zelfs eigenwijs tegendraads. Als we dingen blijven doen zoals ze waren, blijven processen zoals ze zijn. Een moeilijk gesprek of een lastige beslissing levert wonderbaarlijke resultaten op. Vandaar dat ik de uitspraak ‘Ad Astra per Aspera” ‘(Door moeilijkheden naar de sterren) dicht bij mij draag.

 

Dingen anders aanpakken en mijn creatieve kant kan ik ook kwijt in mijn dagelijks leven. Je vindt mij terug achter de draaitafel, de piano en de gitaar óf ik ben bezig ben met audio- en videoproducties. Het lezen van autobiografieën, business- psychologieboeken en kracht- en conditietraining zorgen ervoor dat ik mij blijf ontwikkelen.

Projecten van Max

Sorry, no posts matched your criteria.