Mark

Hebben

mark@inthearena.nl | 06-38969324 |

Uit het bekende stappen en het nieuwe avontuur omarmen

 

Opgroeien op het platteland maar jezelf verder ontplooien in Amsterdam. Dat klinkt tegenstrijdig maar brengt eigenlijk het beste van twee werelden samen. De bekende vertrouwde omgeving samen met het grote onbekende avontuur. Om als organisatie echt verder te kunnen groeien zul je uit het al bekende moeten stappen om het nieuwe avontuur te omarmen. Verandering is daarbij niet eng, maar juist uitdagend. Dat definieert mij als persoon.

Als Change Consultant streef ik ernaar iedere dag die verandering te omarmen. Daarbij vergeten we onze vertrouwde bekende omgeving niet, we bouwen er juist op verder. Zo breng je de twee tegenstrijdigheden samen.

jace-afsoon-VEXIwDcY1gw-unsplash
IN THE ARENA TEAMSHOOT

En verder…

Favoriete quote

“Het is niet het sterkste of intelligentste soort dat overleeft. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen. “

Een quote die perfect past bij mijn werkveld als change consultant. Om vooruitstrevend te zijn zul je veranderingen moeten omarmen. Niet altijd even makkelijk, maar in dit geval wel de enige weg die naar Rome leidt.

 

Voor welke organisatie zou je graag eens een opdracht willen doen?

Een bedrijf in de logistieke dienstverlening of een luchtvaartmaatschappij. De dynamiek daarom heen wekt mijn interesse.

Projecten van Mark

Sorry, no posts matched your criteria.