Marie

van den Bemd

marie@inthearena.nl | 06-11703006 |

Culturele Antropologie

Reizen is mij met de paplepel ingegoten, waardoor ik van jongs af aan een oprechte interesse heb ontwikkeld in mijn medemens en andere culturen. Na mijn studie Culturele Antropologie heb ik onder andere een jaar gewoond en gewerkt in een weeshuis in India. Vanuit hier is mijn passie verder gegroeid om me in te willen zetten voor mensen om me heen. Ik haal energie uit het opbouwen van persoonlijke relaties en verdiep me graag in wat een ander drijft.

 

IntheArena

De keuze voor InTheArena was voor mij daarom snel gemaakt. In mijn werk als consultant staat de mens centraal. Als er een verandering plaatsvindt binnen een organisatie heeft dit grote invloed op de werknemers, en dat is waar mijn mensenkennis goed van pas komt. Ik vind het belangrijk om resultaatgericht te werk te gaan, nieuwsgierig te blijven, en efficiëntie en structuur aan te brengen in organisaties. Bovendien breng ik graag  positieve energie en transparante communicatie mee naar het team waarin ik werk. Het liefst in een wisselende omgeving.

india
thumb-tweede-gesprek

Vrije tijd

In mijn vrije tijd wissel ik ook graag van omgeving door zo veel mogelijk nieuwe landen te leren kennen – en uiteraard de mensen. Ook omdat dit goed te combineren is met mijn andere hobby; uiteten gaan! Want hoe leer je een cultuur en haar mensen beter kennen dan via de lokale keuken?

En verder…

Wat is je favoriete quote?
Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan

 

Met welk woord zouden mensen in je privé-omgeving je beschrijven?
Bourgondiër

Projecten van Marie

Sorry, no posts matched your criteria.