Louke

Mom

louke@inthearena.nl | 06-50615774 |

Oxford

Stilzitten zit niet in mij. Als kind ging ik al vaak op ontdekkingstocht, als tiener ging ik alleen naar Oxford om Engels te leren en tijdens mijn studie heb ik een periode in Zweden gewoond om nieuwe culturen te ontdekken.

 

In mijn werk is dit niet anders, ik hou van verschillende uitdagingen. Gooi mij in het diepe en ik ga aan de slag. Ik werk graag samen; meerdere visies kunnen leiden tot een beter resultaat. Door ervoor te zorgen dat mensen hun kwaliteiten benutten geloof ik dat ze sneller willen meebewegen. Het behalen van goede resultaten vind ik het leukste samen met een team.

thumb-home-03

Een rondje over de Veluwe

De verschillende uitdagingen zijn ook terug te vinden in mijn persoonlijk leven. Ik ben vaak te vinden op de tennisbaan of in de sportschool, ik race een rondje over de Veluwe op mijn fiets en hardloop graag om mijn gedachte weer op orde te krijgen. Deze gezonde levensstijl compenseer ik graag met gezellige borrels met vrienden en familie.

En verder…

Doet momenteel een opdracht voor
Stichting Pensioenfonds ABP

 

Waar kan ik jou voor wakker bellen?
Mij kan je in de zomer wakker bellen voor een vakantie naar het prachtige Italiƫ. Alle elementen om te kunnen genieten zijn daar aanwezig; mooi weer, prachtige omgeving, lekker eten, aardige mensen, goede koffie en lekkere wijnen.

 

Wat is je favoriete sport?
Het leuke aan sporten vind ik de afwisseling die er is in wat je kan doen. De ene keer een potje tennis, dan naar de sportschool of een rondje over de Veluwe op mijn wielrenfiets. Maar de sport waar ik echt van jongs af aan al van kan genieten is hardlopen. Muziekje aan, je gedachte lekker laten gaan en genieten van de omgeving.

Projecten van Louke

Sorry, no posts matched your criteria.