Lisanne Stofkooper

lisanne@inthearena.nl | 06-21636545 |

Dat ik geen blad voor mijn mond neem helpt mij in mijn opdrachten om duidelijkheid te scheppen

 

Ooit ging ik psychologie studeren met het idee om een eigen psychologenpraktijk te beginnen. Al snel kwam ik erachter dat organisatiepsychologie meer wat voor mij was. De psychologenpraktijk is er dus niet van gekomen, maar mijn interesse in mensen en dan vooral mensen binnen het bedrijfsleven is gebleven.

 

Deze interesse en mijn resultaatgerichtheid kan ik dat goed kwijt binnen InTheArena. Ik werk graag naar een duidelijk resultaat toe en vind dit het leukst als het in teamverband wordt neergezet. Ik waardeer het heel erg als mensen eerlijk en direct communiceren en dit kan je dan ook van mij verwachten. Waar ik vroeger weleens te horen kreeg dat ik geen blad voor mijn mond neem, helpt dit mij nu in mijn opdrachten om duidelijkheid te scheppen.

 

Het met elkaar resultaat neerzetten en samen ondernemen zie je ook terug in mijn dagelijks leven. Zo loop ik graag hardloopwedstrijden samen met vrienden, speel ik hockey en organiseer ik vaak de weekendjes weg. Naast sporten, struin ik graag rommelmarkten en kringloopwinkels af op zoek naar oude meubels die ik op kan knappen.