Lisanne Stofkooper

lisanne@inthearena.nl | 06-21636545 |

Ooit zei iemand tegen mij in een gesprek “maar ik heb gewoon nog geen reden om te geloven dat ik het niet kan” en dat is altijd blijven hangen. Ik vond het mooi, waar en typerend voor wat mensen belemmerd om nieuwe dingen te proberen inclusief ondergetekende. Sinds ik dit op mijn eigen leven toepas, kan ik veel meer, ben ik misschien een tikje onbescheidener geworden, maar ook een stuk gelukkiger.

Vertrouwen in jezelf en in waar je samen aan werkt, breng ik graag de opdrachtgever. Nieuwe dingen proberen om te bereiken wat je voor ogen had, het net even anders aan te pakken dan voorheen daar geloof ik in.

Werkt het uiteindelijk niet? Dan proberen we gewoon wat nieuws. Samen kom je er wel en problemen zijn er om opgelost te worden. Want ik heb dan geen reden om te geloven dat ik nieuwe dingen niet kan, maar ik heb nog minder reden om te geloven dat anderen ze niet kunnen. Die energie neem ik mee en dat we daar bij InTheArena ook in geloven, dare-to-do, zorgt ervoor dat wij goed zijn in ons werk.

 

Doet momenteel een opdracht voor: ABN Amro

 

Voor welke organisatie zou je graag nog eens een opdracht willen doen?  Tony’s Chocolonely

 

Wat is je favoriete quote?  ‘’Je hoeft niet groot te zijn om een verschil te maken’’