Larissa van der Velden

larissa@inthearena.nl | 06-53260348 |

Ik wilde werk doen waar ik goed in ben en plezier uit haal

 

Bij onze opdrachtgevers werken hele slimme mensen met specialistische kennis. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat we samen met deze mensen aan de slag gaan om hun doelen te bereiken. Zij brengen de kennis en ik zorg dat de boel in beweging komt. Wat daarbij hoort is dat ik me inspan voor anderen en zorg dat ze krijgen wat ze nodig hebben om hun bijdrage te leveren.

 

Dit was de reden om InTheArena te starten. Ik wilde werk doen waar ik goed in ben en plezier uit haal en samen met een team bouwen aan een bedrijf waarmee we waarde toevoegen bij onze opdrachtgevers.

 

Aan de slag zijn en samen dingen doen doe ik ook graag als ik niet aan het werk ben. Ik ben altijd bezig en het liefst met veel mensen om me heen. Van huis uit heb ik sportief zijn meegekregen. Je kan mij drie keer per week op een paard vinden en ik probeer zo veel mogelijk andere sporten te doen in mijn vrije tijd. Dit omdat ik het leuk vind en maar ook omdat het een goede combinatie is met mijn andere grote hobby, uit eten gaan.