Karen

Grootoonk

karen@inthearena.nl | 06-11205272 |

Spaan-Nederlandse mix

Met een Spaans-Nederlandse mix thuis zie ik de cultuurverschillen iedere dag en merk ik dat een ander perspectief me verder helpt. Ook bij mijn klanten zie ik verschillen tussen mensen. Soms vanwege cultuurverschillen zoals bij ons thuis, soms omdat ze bij andere afdelingen of teams werken. Of omdat individuen simpelweg verschillend zijn.

PHOTO-2022-05-19-17-24-13 2
jorge-fernandez-salas-ChSZETOal-I-unsplash

Verschillende perspectieven

Ik geloof dat die mensen met al hun verschillen de kern van bedrijven zijn. Dit gebruik ik als uitgangspunt in al mijn projecten, waar ik veel aandacht besteed aan de collega’s bij de klant. Ik doe mijn voordeel met de verschillende perspectieven en inhoudelijke expertises die daar te vinden zijn. Op die manier wordt het project beter omarmd en op de lange termijn geborgd.

En verder…

Doet momenteel een opdracht voor
Sociale Banken Nederland

 

Voor welke organisatie zou je graag nog eens een opdracht willen doen?
Een vliegtuigmaatschappij zoals KLM. Het lijkt me zo interessant om een bedrijf die ik als klant vanwege mijn reis-verslaving heel goed ken eens van binnen te zien.

 

Sta je in de keuken en zo ja, op welk gerecht ben je het meest trots?
Ik sta enorm graag in de keuken en hou het meest van good home made food. Vooral simpel en niet te fancy, maar wél erg lekker. Een van mijn beste gerechten is de lasagne met bechamel en natuurlijk heel veel kaas. Onze favorieten thuis komen met name uit de Spaanse keuken: tortilla de patata, gazpacho, albóndigas…