Karen Grootoonk

karen@inthearena.nl | 06-11205272 |

Mensen zijn de kern van bedrijven, daar mag best wat tijd en aandacht aan besteed worden!

 

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat juist de mens-gedreven kant van organisaties mij aanspreekt. Mensen zijn volgens mij de kern van bedrijven en daar mag best wat tijd en aandacht aan besteed worden!

 

Ik ontwikkel mezelf graag continue. Een vast stramien is dan ook niets voor mij, ik doe het liefst opdrachten in een dynamische omgeving. Hierin vind ik snel mijn weg en krijg ik makkelijk overzicht in wat er speelt. Dit zet ik om tot acties, waarbij ik altijd voor het beste resultaat ga! Ik neem anderen met open en duidelijke communicatie hierin mee, bijvoorbeeld met een plan met heldere stappen voor mezelf en anderen.

 

Ik vind het leuk om met de implementatie van nieuwe processen of werkmethoden bezig te zijn. Als dit in een internationale omgeving kan maak je mij helemaal gelukkig.

 

In mijn vrije tijd sport ik graag en hou ik van koken. Inspiratie hiervoor doe het liefste op tijdens reizen. Inspiratie genoeg, want ik heb de afgelopen jaren in Nederland, Peru en Spanje gewoond. In Spanje heb ik ook mijn man ontmoet, dus met de internationale omgeving thuis zit het ook wel goed!