Ireen

Maarse

ireen@inthearena.nl | 06-52308081 |

Resultaten

Tijdens mijn werk vind ik het leuk om anderen in beweging te krijgen en samen een strategie of idee om te zetten in concrete acties. Ik heb gemerkt dat sommige mensen het lastig vinden om te zien waar je kan beginnen en laat ik daar nou juist goed in zijn. Ik zie snel hoe je resultaten behaalt en schat goed in wie hieraan kunnen bijdragen.

 

Afwisseling & Complexiteit

Het leukste aan mijn werk vind ik om mezelf en anderen te inspireren om het beste in elkaar naar boven te halen, zowel bij klanten als bij InTheArena. Ik geloof in het opbouwen en onderhouden van hechte relaties. Ook de afwisseling en de complexiteit van opdrachten en klanten vind ik fijn.

wat-we-doen-beeld-01
deventer

Natuur & stad

Als ik vrij ben houd ik ervan om veel buiten te zijn. Ik woon in hartje Deventer, een prachtige oude Hanzestad met veel historie. De afwisseling tussen natuur en de stad past bij mij. Ik ben zowel op werk als privé op mijn omgeving gericht en kan ondertussen verschillende soorten vogels en mensen herkennen. Toen ik begon met InTheArena was dit een sprong in het diepe en dat typeert wel wie ik ben en wat ik wil zijn, namelijk vol zelfvertrouwen, onafhankelijk en dapper.

En verder…

Doet momenteel een opdracht voor
PGB

 

Wie is je rolmodel?
Mijn rolmodel is Eleanor Roosevelt, een inspirerende vrouw met veel visie, daadkracht en invloed. Ze schreef aan het einde van haar leven een fantastisch boek: “ The art of living”. Een aanrader voor iedereen.

 

Welk woord gebruiken mensen om je te omschrijven?
Ik ben onafhankelijk en op sommige momenten dapper. Ik durf tegen de gebaande paden in te gaan als ik ervan overtuigd ben dat het ertoe doet. Daardoor maak ik bewust keuzes en dat heeft me veel moois gebracht, zoals InTheArena!