Han

Hoogland

han@inthearena.nl |  06 23548650 |  

Nieuwsgierig en oplossingsgericht 

 

Een groot deel van mijn leven wordt gedreven door nieuwsgierigheid en interesse in de wereld, in anderen en mijzelf.  Met nieuwsgierigheid bedoel ik overigens niet dat ik met een glas op de muur de privéperikelen van mijn buren probeer op te vangen, maar vooral dat ik door te vragen, te luisteren en te ontdekken altijd opzoek ben naar nieuwe kennis, ervaringen en mogelijkheden. Die zoektocht vervolgens vertalen in passende oplossingen geeft mij enorm veel energie.

 

Concrete stappen

 

Bij complexe uitdagingen ben ik degene die de complexiteit omarmt en gezamenlijk tot concrete vervolgstappen komt. Wanneer die stappen leiden tot het gewenste resultaat en we plezier hebben gehad in de weg daarnaartoe, dan loop ik met een grote glimlach het (thuis)kantoor uit.

 

InTheArena

 

Als nieuwsgierig aagje vind ik het gigantisch fijn om in een omgeving te werken en leven waarin veel verandert. Je nieuwsgierigheid wordt daardoor telkens geprikkeld. In mijn privéleven uit dat zich in reizen, nieuwe ervaringen, socializen. Als consultant uit zich dat in het werken bij nieuwe organisaties en aan nieuwe opdrachten. Ik durf me dan ook oprecht een ‘change expert’ te noemen. Bij InTheArena vind ik een plek waar ik deze expertise kan toepassen, verder kan uitbreiden en veel kan blijven leren over anderen en mezelf.

1000034237
1000034464

En verder..

 

Waar vertel je graag over?

Horloges, whisky en diepe melodische housemuziek.

 

Waar kan ik jou voor wakker bellen?

Een goede dürüm döner kebab met heel veel knoflooksaus.

Projecten van Han

Sorry, no posts matched your criteria.