Derk van Rijn

derk@inthearena.nl | 06-11831598 |

Ik ben op mijn best wanneer bij anderen de paniek toeslaat

 

Als geboren Groninger heb ik mij via omzwervingen in België en Spanje samen met mijn vriendin in Amsterdam gevestigd. In voorgaande banen ontdekte ik dat ik het begeleiden van een verandering leuker vond dan het eigenlijke werk dat ik deed. Zo kwam ik bij InTheArena terecht en dat past perfect!

 

Ik kan ik er slecht tegen als dingen routine worden en maar voortkabbelen. Ik vind het juist leuk om problemen op te lossen waar anderen van in de stress schieten en ik ben op mijn best wanneer bij anderen de paniek toeslaat. In die situaties blijf ik rustig en behoud ik overzicht. Anderen luisteren dan naar mij voor richting.

 

Het feit dat ik altijd open en direct ben helpt hier enorm bij, want ondanks dat het soms bot klinkt ben ik altijd transparant. Juist dat is vaak nodig om verandering in te zetten. Dat directe zit er in mijn persoonlijke leven ook in. Ik stel mijzelf graag doelen waar ik zelf zenuwachtig van word. Zo loop ik jaarlijks de halve marathon van Egmond en kan mijzelf een finisher van de Mud Masters – 42 km noemen.