Carmen

van Diessen

carmen@inthearena.nl | 06-21600466 |

Gastvrijheid met impact

Tijdens mijn studie aan de hotelschool kwam ik er al snel achter dat het traditionele hotelvak niet voor mij was weggelegd en ik veel meer geïnteresseerd raakte in andere industrieën waar gastvrijheid een grote rol speelt en hoe gastvrijheid kan helpen om organisaties te veranderen. Na het afronden van mijn Master groeide mijn interesse voor organisaties en de impact van mensen binnen een veranderende omgeving. De rol van consultant past daarom goed bij mij, niet alleen door mijn nieuwsgierige aard en wil om anderen te helpen, maar ook vanwege mijn diepgaande interesse in het creëren van positieve verandering binnen organisaties.

 

Bij InTheArena

In mijn werk bij InTheArena staat de mens centraal, dit sluit heel goed aan bij mijn interesses en wat ik belangrijk vind. Mijn doel is om anderen te helpen bij het behalen van hun doelen en daadwerkelijk positieve verandering teweeg te brengen. Ik geloof sterk in samenwerking, open communiceren, het stellen van gezamenlijke doelen en het samen realiseren hiervan.

64B50CB9-DC52-4E10-8D1A-06DA17AA355D

Vrije tijd

In mijn vrije tijd zit ik niet veel stil. Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn in de buitenlucht. Of het nu gaat om wielrennen, hardlopen of padellen, ik ben veel in beweging. Mijn passie voor goed eten en wijn is diepgeworteld dankzij mijn studie aan de Hotelschool in Maastricht. Ik zie mijzelf dan ook als een echte bourgondiër en ik ben altijd op zoek naar nieuwe culinaire ervaringen en bijpassende wijnspijs combinaties. Een uitstapje naar een wijnregio of überhaupt het ontdekken van nieuwe plekken ben ik altijd voor te porren.

En verder…

Voor welke organisatie zou je graag eens een opdracht willen doen?

Mijn interesse is breed, maar als ik echt moet kiezen bestaat mijn top 3 uit: een sportorganisatie, de NAVO of VN of een grote hotelketen.

 

Welk woord gebruiken mensen om je te omschrijven?

Mensen omschrijven mij vaak als een aanpakker. Ik draai mijn hand niet om voor uitdagingen en ben altijd op zoek naar een passende, positieve oplossing, zowel in mijn privéleven als op professioneel gebied.

Projecten van Carmen

Sorry, no posts matched your criteria.