Anne

Venema

anne@inthearena.nl | 06-21607546 |

Sámen veranderen 

 

Verandering, leuk! Of verandering, spannend? Allebei natuurlijk. Maar hoe zorg je ervoor dat het doorvoeren van een grote verandering niet in de soep loopt? De afgelopen jaren heb ik in mijn werk in de media en politiek veel ingrijpende veranderingen van dichtbij gezien. Dat maakt dat ik me snel op mijn gemak voel in nieuwe omgevingen, hoofd- van bijzaken kan onderscheiden en niet bang ben om een lastige knoop door te hakken. Ik vind het leuk om mensen écht te leren kennen en nóg leuker als we samen een project op een mooie manier kunnen voltooien. Wanneer gaan wij samen aan de slag?  

rick-van-houten-Ef3X7BBUFB8-unsplash
IN THE ARENA TEAMSHOOT

En verder..

Waar je me wakker voor kunt bellen:

Een eierbal. Vergeet kaassoufflés, kroketten en frikandellen: deze Groningse snack is lekker op ieder moment van de dag. Ja, dus ook (of misschien wel juist) midden in de nacht. 

 

Mijn uit de hand gelopen hobby:

Mocht je me tijdens een wandeling plotseling piepend tot stilstand zien komen en haastig naar mijn verrekijker zien grijpen: dan is de kans groot dat er een vogel voorbij vloog. Baardmannetjes, futen of watersnippen: elke vogel is fascinerend mooi. Zélfs die irritante stadsduiven op je balkon.

Projecten van Anne

Sorry, no posts matched your criteria.