InTheArena | Wie we zijn
WIJ STAAN IN THE ARENA. WIJ ZIJN DE DO-ERS OF DEEDS.
Ireen Maarse, Larissa van der Velden, Saskia Spoor, InTheArena, In the arena, in-the-arena, Tapashia Thakoersingh, Derk van Rijn, Karen Grootoonk
1457
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1457,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Wie we zijn

Wij zijn In The Arena

Wij spannen ons in zodat de ander durft te doen. Wij doen wat we zeggen. Wij doen waar we goed in zijn. Wij zijn open en eerlijk, helder in woord en beeld. Wij streven naar het succes van de ander.

Ireen Maarse

Ik wil mezelf en ander inspireren om de beste versie van onszelf te zijn. Hoe? Door te doen waar ik goed in ben! Ik ben op mijn best als ik visie en strategie omzet in concrete acties. Ik houd ervan om de juiste omstandigheden te creëren zodat anderen iets gaan doen vanuit hun eigen overtuiging dat het ertoe doet. Ik heb vaak nieuwe ideeën. Als ik die deel met anderen, vind ik dat heel leuk, èn dan gebeurt er ook wat! Dat merk ik binnen ons team en bij onze klanten. Ik geloof dat het goed is om mezelf niet al te serieus te nemen en veel plezier te hebben samen. Ik durf dappere besluiten te nemen en geloof in het opbouwen en onderhouden van hechte relaties met de mensen met wie ik samenwerk.

Ireen Maarse  

Ik wil mezelf en ander inspireren om de beste versie van onszelf te zijn. Hoe? Door te doen waar ik goed in ben! Ik ben op mijn best als ik visie en strategie omzet in concrete acties. Ik houd ervan om de juiste omstandigheden te creëren zodat anderen iets gaan doen vanuit hun eigen overtuiging dat het ertoe doet. Ik heb vaak nieuwe ideeën. Als ik die deel met anderen, vind ik dat heel leuk, èn dan gebeurt er ook wat! Dat merk ik binnen ons team en bij onze klanten. Ik geloof dat het goed is om mezelf niet al te serieus te nemen en veel plezier te hebben samen. Ik durf dappere besluiten te nemen en geloof in het opbouwen en onderhouden van hechte relaties met de mensen met wie ik samenwerk.

Larissa van der Velden

Anderen omschrijven mij als onafhankelijk,  evenwichtig en duidelijk. Ik kom het beste tot mijn recht in een dynamische en complexe omgeving waarin ik projecten en veranderingen begeleid. Ik vind het belangrijk dat mijn advies en aanpak realistisch en goed onderbouwd is. Dit doe ik door samen te werken met anderen en hun visie en mening te betrekken. Het resultaat hou ik voor ogen en ik geef richting om dat resultaat te behalen. Ik zorg ervoor dat mensen weten wat ze moeten doen en de middelen krijgen om dit goed te kunnen doen. Complexe zaken maak ik simpel voor alle lagen in de organisatie door ze helder te verwoorden en verbeelden.

Larissa van der Velden

Anderen omschrijven mij als onafhankelijk,  evenwichtig en duidelijk. Ik kom het beste tot mijn recht in een dynamische en complexe omgeving waarin ik projecten en veranderingen begeleid. Ik vind het belangrijk dat mijn advies en aanpak realistisch en goed onderbouwd is. Dit doe ik door samen te werken met anderen en hun visie en mening te betrekken. Het resultaat hou ik voor ogen en ik geef richting om dat resultaat te behalen. Ik zorg ervoor dat mensen weten wat ze moeten doen en de middelen krijgen om dit goed te kunnen doen. Complexe zaken maak ik simpel voor alle lagen in de organisatie door ze helder te verwoorden en verbeelden.

Derk van Rijn

Anderen beschrijven mij als energiek, eigenwijs, moedig en direct. Ik heb een duidelijke visie en sta voor waar ik in geloof. Eén van mijn sterkste eigenschappen is het helder en begrijpelijk overbrengen van mijn standpunt. Voor mij is open communicatie het startpunt voor goede samenwerking; hierin neem ik zelf altijd het voortouw. Ik vind het belangrijk dat mensen goed begrijpen waarom ze iets doen. Dan kom je tot resultaat. Ik hou van hard werken en problemen oplossen, maar plezier, durf en samen een doel bereiken zijn de basis. Ik ben niet bang om in het diepe te springen en voorop te gaan in de strijd. Uiteindelijk help ik daarmee anderen om succesvol te zijn.

Derk van Rijn  

Anderen beschrijven mij als energiek, eigenwijs, moedig en direct. Ik heb een duidelijke visie en sta voor waar ik in geloof. Eén van mijn sterkste eigenschappen is het helder en begrijpelijk overbrengen van mijn standpunt. Voor mij is open communicatie het startpunt voor goede samenwerking; hierin neem ik zelf altijd het voortouw. Ik vind het belangrijk dat mensen goed begrijpen waarom ze iets doen. Dan kom je tot resultaat. Ik hou van hard werken en problemen oplossen, maar plezier, durf en samen een doel bereiken zijn de basis. Ik ben niet bang om in het diepe te springen en voorop te gaan in de strijd. Uiteindelijk help ik daarmee anderen om succesvol te zijn.

Tapashia Thakoersingh

Daadkrachtig, energiek en hands-on, dat typeert mij. Ik steek mijn handen uit de mouwen en ga verantwoordelijkheden niet uit de weg.  Duidelijkheid vind ik belangrijk, ik breng graag structuur aan. Ik ben resultaatgericht, zonder voorbij te gaan aan het menselijke karakter van ons werk. Door mensen te motiveren en te verbinden, bereik ik mijn doel. Ik zet me in voor het succes van anderen. De hardwerkende ondernemer is niet uit mij te krijgen, al vanaf jonge leeftijd ben ik betrokken geweest bij de familie business. Dit zie je ook terug in mijn werkwijze en de start van mijn eigen tassenlijn.

Tapashia Thakoersingh

Daadkrachtig, energiek en hands-on, dat typeert mij. Ik steek mijn handen uit de mouwen en ga verantwoordelijkheden niet uit de weg.  Duidelijkheid vind ik belangrijk, ik breng graag structuur aan. Ik ben resultaatgericht, zonder voorbij te gaan aan het menselijke karakter van ons werk. Door mensen te motiveren en te verbinden, bereik ik mijn doel. Ik zet me in voor het succes van anderen. De hardwerkende ondernemer is niet uit mij te krijgen, al vanaf jonge leeftijd ben ik betrokken geweest bij de familie business. Dit zie je ook terug in mijn werkwijze en de start van mijn eigen tassenlijn.

Karen Grootoonk

Je kan mij het beste omschrijven als gestructureerd, resultaatgericht en enthousiast. Ik ga altijd voor het beste resultaat en geloof dat je samen tot betere resultaten komt. Daarin zijn duidelijkheid en open communicatie de sleutel tot effectieve samenwerking. Ik ben open en transparant en waardeer anderen die dit ook zijn. Zo kan ik effectief samenwerken met mensen met verschillende perspectieven, werkstijlen en achtergronden en behaal ik mijn doelen.

Karen Grootoonk  

Je kan mij het beste omschrijven als gestructureerd, resultaatgericht en enthousiast. Ik ga altijd voor het beste resultaat en geloof dat je samen tot betere resultaten komt. Daarin zijn duidelijkheid en open communicatie de sleutel tot effectieve samenwerking. Ik ben open en transparant en waardeer anderen die dit ook zijn. Zo kan ik effectief samenwerken met mensen met verschillende perspectieven, werkstijlen en achtergronden en behaal ik mijn doelen.

Joost van der Pijl

Je kan mij het beste omschrijven als creatief, ondernemend en activerend. De afgelopen jaren heb ik diverse projecten geïnitieerd en tot een succes weten te brengen. Het zoeken naar de win-win is in mijn optiek de sleutel tot succes.
Het in beweging krijgen van mensen zie ik als een uitdaging die ik graag aan ga. Door een andere invalshoek voor een probleem te vinden, weet ik de aandacht van een groep te behouden. Hiervoor gebruik ik graag metaforen, werkvormen en visualisaties om een boodschap over te brengen. Mijn creativiteit komt hierbij goed van pas!

Joost van der Pijl

Je kan mij het beste omschrijven als creatief, ondernemend en activerend. De afgelopen jaren heb ik diverse projecten geïnitieerd en tot een succes weten te brengen. Het zoeken naar de win-win is in mijn optiek de sleutel tot succes.
Het in beweging krijgen van mensen zie ik als een uitdaging die ik graag aan ga. Door een andere invalshoek voor een probleem te vinden, weet ik de aandacht van een groep te behouden. Hiervoor gebruik ik graag metaforen, werkvormen en visualisaties om een boodschap over te brengen. Mijn creativiteit komt hierbij goed van pas!

Lisanne Stofkooper

Ik ben energiek, pro-actief en betrokken. Door mijn openheid en enthousiasme verbind ik mensen. Ik geloof dat transparante, duidelijke en directe communicatie een sterke bijdrage leveren aan het behalen van goede resultaten. Voor mij is openheid en duidelijkheid scheppen dan ook het begin voor het behalen van succes. Ik vind het belangrijk dat mensen op de hoogte zijn van wat er gebeurd en wat het doel hiervan is. Op deze manier motiveer ik anderen om met elkaar in gesprek te gaan en vanuit de overeenkomsten die er zijn verder te werken aan een oplossing. Zodat wij gezamenlijk het hoogst haalbare resultaat neerzetten.

Lisanne Stofkooper  

Ik ben energiek, pro-actief en betrokken. Door mijn openheid en enthousiasme verbind ik mensen. Ik geloof dat transparante, duidelijke en directe communicatie een sterke bijdrage leveren aan het behalen van goede resultaten. Voor mij is openheid en duidelijkheid scheppen dan ook het begin voor het behalen van succes. Ik vind het belangrijk dat mensen op de hoogte zijn van wat er gebeurd en wat het doel hiervan is. Op deze manier motiveer ik anderen om met elkaar in gesprek te gaan en vanuit de overeenkomsten die er zijn verder te werken aan een oplossing. Zodat wij gezamenlijk het hoogst haalbare resultaat neerzetten.

Mike Vink

Wat zeggen collega’s over mij: Een regelaar, planmatig en gestructureerd. Straalt rust, vertrouwen en zekerheid uit. In staat mensen te binden, motiveren en optimaal in te zetten. Maakt zich een organisatie, branche en onderwerp snel eigen. Heeft overzicht, is praktisch ingesteld en doelgericht. Kan schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Gewend aan opdrachtgevers op directieniveau. In staat de afhankelijkheden tussen Business en ICT op waarde te schatten. Naast mijn werk maak ik graag tijd voor ons gezin en onze vrienden. Vooral in de zomer staat de BBQ voor iedereen klaar in de tuin. Ik heb sportieve kinderen dus ik sta ook regelmatig langs het veld om mij zoon aan te moedigen of ga naar de dans en turnwedstrijden van mijn dochter. Om aan mijn mannelijkheid te voldoen ga ik jaarlijks naar de 24 uurs race in Le Mans, verstand op nul, auto’s kijken en veel bbq’en.

InTheArena werk al jaren met Mike samen. Hij is oprichter van WYZE Project & Interim-managers.

Mike Vink

Wat zeggen collega’s over mij: Een regelaar, planmatig en gestructureerd. Straalt rust, vertrouwen en zekerheid uit. In staat mensen te binden, motiveren en optimaal in te zetten. Maakt zich een organisatie, branche en onderwerp snel eigen. Heeft overzicht, is praktisch ingesteld en doelgericht. Kan schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Gewend aan opdrachtgevers op directieniveau. In staat de afhankelijkheden tussen Business en ICT op waarde te schatten. Naast mijn werk maak ik graag tijd voor ons gezin en onze vrienden. Vooral in de zomer staat de BBQ voor iedereen klaar in de tuin. Ik heb sportieve kinderen dus ik sta ook regelmatig langs het veld om mij zoon aan te moedigen of ga naar de dans en turnwedstrijden van mijn dochter. Om aan mijn mannelijkheid te voldoen ga ik jaarlijks naar de 24 uurs race in Le Mans, verstand op nul, auto’s kijken en veel bbq’en.

InTheArena werk al jaren met Mike samen. Hij is oprichter van WYZE Project & Interim-managers.

Charlie

Ik ben Charlie, de doggy InTheArena. Ik ben een echte allemansvriend, kantoorbuddy en lekker gezelschapsdier. Ik kom het beste tot mijn recht op het hoogpolige kleed onder onze tafel en vind het heerlijk om op mijn buik gekriebeld te worden. Door mijn lieve karakter en lekker fluffy vacht, breng ik een fijne ontspannen sfeer. En als je zin hebt om even lekker naar buiten te gaan om je gedachten op een rijtje te zetten,  loop ik graag een rondje met je door het Vondelpark achter ons kantoor. ’s Avonds ga ik met Ireen of Larissa mee naar huis, zij zorgen voor mij als ik niet op kantoor ben. Kom je een keer langs om me te ontmoeten?

Charlie  

Ik ben Charlie, de doggy InTheArena. Ik ben een echte allemansvriend, kantoorbuddy en lekker gezelschapsdier. Ik kom het beste tot mijn recht op het hoogpolige kleed onder onze tafel en vind het heerlijk om op mijn buik gekriebeld te worden. Door mijn lieve karakter en lekker fluffy vacht, breng ik een fijne ontspannen sfeer. En als je zin hebt om even lekker naar buiten te gaan om je gedachten op een rijtje te zetten,  loop ik graag een rondje met je door het Vondelpark achter ons kantoor. ’s Avonds ga ik met Ireen of Larissa mee naar huis, zij zorgen voor mij als ik niet op kantoor ben. Kom je een keer langs om me te ontmoeten?