Succesvol samenwerken in een internationaal team - Workshop - InTheArena
Organisaties worden steeds internationaler en in teams wordt steeds vaker samengewerkt met collega’s verspreid over de hele wereld. Hoe zorg je dat je als multicultureel team succesvol kunt zijn en welke rol speelt culturele achtergrond hierin?
Multicultureel, Internationaal, samenwerken, team, Erin Meijer, Culture map, Map, Culture
1356
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1356,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Hoe kun je succesvol samenwerken in een internationaal team?

Organisaties worden steeds internationaler en in teams wordt steeds vaker samengewerkt met collega’s verspreid over de hele wereld. Hoe zorg je dat je als internationaal team succesvol kunt zijn. En welke rol speelt culturele achtergrond hierin?

Een vraag die ook Heineken, een van onze opdrachtgevers, zichzelf stelde en ons om hulp vroeg. Speciaal voor hen ontwikkelden we een interactieve workshop over de Culture Map waarin we stil stonden bij de impact van culturele verschillen en hoe je hier succesvol mee om kunt gaan. Graag delen wij onze ervaring en kennis over dit onderwerp ook met jou.

 

The Culture Map

In de workshop ‘The Culture Map’ leer je wat de impact is van culturele verschillen op leiderschap en samenwerking. Aan de hand van The Culture Map van Erin Meijer helpen we je team bij het herkennen van culturele verschillen en hoe je hier succesvol mee kunt omgaan.

Erin Meyer is een professor op INSEAD, en heeft onderzoek gedaan naar de impact van culturele verschillen op succesvol internationaal zaken doen. Dit doet ze aan de hand van acht thema’s die met elkaar de verschillen in culturen bepalen.

 

Na het volgen van deze workshop:

Tijdens deze workshop leer je meer over de Culture Map en ga je samen met je team met een aantal thema’s praktisch aan de slag. Hierdoor ervaar je niet alleen waaraan je culturele verschillen herkent, maar ook wat je kunt doen om effectiever en succesvoller internationaal samen te werken.

  • Begrijp je hoe culturele verschillen internationaal samenwerken beïnvloeden.
  • Herken je de belangrijkste culturele verschillen binnen je team
  • Kun je succesvol omgaan met deze culturele verschillen

 

Is deze team workshop interessant voor jou?

Werk jij ook in een internationaal team en wil je graag effectiever en succesvoller zijn? Ben je benieuwd hoe culturele verschillen de samenwerking in jouw team of organisatie beïnvloeden? Dan is deze workshop interessant voor jou. Wil je meer weten, neem contact met ons op.